De vijf leukste babsen uit omgeving Tilburg

De vijf leukste babsen uit omgeving Tilburg

Een buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (ook wel een babs) zoeken kan best een opgave zijn! Hij of zij moet bij jullie idee van een ceremonie passen, er moet een klik zijn… En er zijn nogal wat mogelijkheden! Want kies je voor een trouwambtenaar die aangesteld is bij de gemeente zelf, iemand die zelfstandig trouwambtenaar is en daarmee door heel het land huwelijken kan voltrekken, of voor iemand in je eigen kringen als je beste vriendin, vader of zus die voor een dag babs mag worden? Om je op weg te helpen met het kiezen hebben wij alvast een lijstje samengesteld met de leukste babsen om jullie te trouwen in omgeving Tilburg!

Christel de Laat

Ze is comédienne, actrice (misschien ken je haar van het programma Toren C) en presentatrice bij Omroep Brabant én voltrekt zo nu en dan huwelijken als babs. Afgelopen september hebben wij gefotografeerd op een bruiloft waar zij de ceremonie leidde. We hebben zo enorm gelachen om haar! Op geheel eigen wijze (zo zijn wij het nog nooit tegengekomen) vertelde ze het verhaal over het bruidspaar Arjan en Desiree met een grap en grol, een traan en een zelfgeschreven gedicht. Christel weet een super goede balans te vinden tussen emotie en humor en zorgt voor een onvergetelijke ceremonie!

Zeg Jij Ja – Mieke 

Dat elke ceremonie weer anders is, dat weten wij ook! Mieke is gek op écht contact en gaat met veel liefde, plezier en passie te werk om jullie lovestory te vangen in woorden. Woorden die jullie weergeven zoals jullie zijn en die de essentie raken. Echter, voordat het zover is kunnen jullie vrijblijvend met Mieke speeddaten om te beoordelen of er sprake is van een klik. En als de klik er is en jullie JA zeggen tegen ZegJijJa, dan begint het daten. Dat leidt tot een voorgesprek, waarbij het motto is: “it’s all about the details”. Hierna begint voor Mieke het proces van schrijven en schaven, net zo lang tot het af is en goed is. Zoek je een echt persoonlijke ceremonie op maat, gebracht vol passie en mét pit, dan ben je bij Mieke aan het goede adres.

Liefde vieren – Annet

Annet is een babs geworden nadat ze het huwelijk van een vriendin had voltrokken. Als zelfstandig trouwambtenaar voltrekt zij ook over de grens huwelijken! Een stijve ceremonie waarbij alles maar even wordt opgesomd over jullie leven gebeurt bij Annet niet. Pit, humor en vrolijkheid, zo omschrijft zij zichzelf in het leiden van de huwelijksceremonie. Humor en spontaniteit hebben ook een grote rol. Een toga draagt ze niet graag, gewoon liever informeel, in nette kleren een ceremonie leiden! Niks stijfjes of normaal, out-of-the-box denken is wat zij doet en aan raadt aan haar bruidsparen!

Ceremonique – Monique

Als babs heeft ze de gemeente Best als ‘thuisbasis’, maar ze reist over heel het land en de wereld. Wij maakten haar mee in Tilburg tijdens een huwelijk waar ze de ceremonie verzorgde. Gelachen hebben we flink, want tijdens die bruiloft van Bente en Jeroen werden we nogal geteisterd door wespen en daar speelde Monique heerlijk op in. Vooraf wil ze veel over jullie als bruidspaar te weten komen, zodat ze de leukste anekdotes kan vertellen om er een persoonlijke en intieme huwelijksvoltrekking van te maken. Vraag je aan Monique zelf hoe een ceremonie eruit moet zien? Met een lach en een traan, dan is het goed!

Monique tijdens een ceremonie bij Auberge du Bonheur

Met veel liefs – Elke

Als je in Tilburg wil trouwen, heb je de kans dat Elke jullie trouwt! Zij is namelijk als babs verbonden aan de gemeente Tilburg. Maar ook ergens anders, in Nederland of het buitenland, kan zij jullie trouwen als zelfstandig trouwambtenaar. Door middel van wel 100 vragen (zo zegt zij zelf ;-)) leert zij jullie en jullie liefdesverhaal kennen tijdens een kennismakingsgesprek zodat ze een informele en intieme ceremonie neerzet. Eentje die echt bij jullie past en eentje die Met veel liefs door haar geschreven en uitgevoerd is!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *