Vier je trouwdag op je eigen unieke manier, die precies past bij jullie verhaal


Jouw trouwdag, jouw manier


Bruiloft fotografen Nederland

Wij zijn Tim & Julianne


Samen zijn we Tim Wouters Photography, jouw avontuurlijke trouwfotografen in Nederland en verder.

Tim raakte geïnspireerd om te gaan fotograferen tijdens zijn reizen en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een award winnende trouwfotograaf. Julianne loopt al sinds ze kan herinneren met een camera in haar handen en is gepassioneerd in het vastleggen van pure liefde.

Als echte levensgenieters gaan we graag op avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en de mooiste plekken op de wereld verkennen.

Wij geloven oprecht dat elk bruidspaar een uniek en authentiek verhaal heeft en we houden er dan ook van om dit verhaal zo goed en artistiek mogelijk vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar een fotografen voor je bruiloft op een intieme binnenlocatie of juist op een uitdagende buitenlocatie, wij staan klaar om de mooiste herinneringen vast te leggen voor jou en je geliefde!

Over ons

Testimonials

Waarom trouwfotografie zo belangrijk is voor jullie intieme bruiloft

Je trouwdag zou moeten gaan om jullie twee, die een geweldige trouwdag hebben!

Een trouwdag kan druk en hectisch aanvoelen met alles wat er gebeurt. Al je vrienden en familie de hele dag om je heen. En voor je het weet, is de dag weer voorbij! Wanneer je terug denkt aan alle momenten van de dag zijn het de foto’s die je helpen herinneren hoe je dag echt was. Het grappige is dat je ook vaak ‘Oh ja! Dat gebeurde ook nog…’ zult denken.

Je wil geen enkel detail van deze dag vergeten en je zult er nog vaak op terug willen kijken!

Deze herinneringen aan momenten zijn bevroren in de tijd door middel van foto’s. Het is dus zo belangrijk om iemand te hebben die je hele dag vastlegt met oog voor die kleine details. Als jij en je partner oud en grijs zijn, kijk je terug op de foto’s en herinner je hoe je je voelde in elke foto. Uiteindelijk geef je deze foto’s door aan de volgende generaties, die de emoties op jullie trouwdag zullen zien en voelen.

Laat deze dag een fantastische herinnering worden om de rest van je leven te onthouden!


Bekijk ons portfolio

Kijk of onze foto’s goed passen bij jullie

Elopen in Nederland

Alles wat je wilt weten over elopen in ons eigen land!

De beste trouwlocaties in Noord-Brabant

De 18 beste trouwlocaties in Noord brabant volgens ons.

Info & Prijzen

Meer info over onze werkwijzen en prijzen.

Make your own story! | Trouwfotograaf Nederland


2 fotografen, 1 missie

Wij zijn ervan overtuigd dat elk stel het verdient om een unieke en persoonlijke trouwdag te hebben, zonder zich te hoeven houden aan traditionele en maatschappelijke verwachtingen. Als jullie terug kijken naar de foto’s willen wij dat jullie vol trots zeggen ‘dat was écht ons, we zouden het niet anders willen!’

WIJ HEBBEN EEN GEHEIM:

Hoe je er uit ziet of hoe comfortabel jij je voor de camera bent, heeft eigenlijk niks te maken met hoe jullie foto’s eruit komen te zien. Het gaat er namelijk om hoe jullie je voelen terwijl wij de foto’s maken.

” We zijn totaal niet fotogeniek en zijn hartstikke ongemakkelijk voor de camera. We zijn ook echt geen fotomodellen!”

 Zegt werkelijk élk bruidspaar voor dat ze bij ons voor de camera staan.

Maak je geen zorgen! Wij zullen jullie gedurende dag op een leuke en ontspannen manier helpen. Zo krijg je niet alleen geweldige foto’s maar kun je ook echt genieten van je bruiloft!

Trouwfotograaf Tilburg

Featured in

Elopen in Nederland

Geen zin in de stress van het plannen van een traditionele bruiloft? Wil je liever een dag die draait om jullie en het doen van waar jij zin in hebt? Lees dan snel verder want dan is elopen misschien wel wat voor jullie!

Onze Stijl

Klassiek & cinematisch

We houden ervan om unieke en tijdloze stukjes kunst te creëren in een poging tot het maken van een artistiek verhaal van jouw trouwdag in Nederland en daarbuiten.

Authentieke momenten & pure emoties

We zijn altijd op zoek naar die pure en authentieke momenten gedurende jullie trouwdag. Dat is waarom onze foto’s jullie de dag te laten herbeleven en niet alleen maar laten zien hoe het er uit zag.

Story telling en journalistisch

Onze journalistische benadering zorgt er voor dat we jullie dag met al haar pracht vastleggen! Natuurlijk helpen we je om comfortabel te worden met de camera’s, maar zonder het awkward poseren.

Hoe werkt het?

01

Vul het contact formulier in op onze website en we plannen een kennismaking gesprek in.

02

Na kennismaking kiezen jullie het pakket wat het beste bij je wensen past en maken we het papier werk in orde

03

Jullie datum staat vast en wij zijn er bij! Vooral veel gaan genieten en wij zorgen dat jullie mooie herinneringen hebben.

Veelgestelde vragen

De aanvragen lopen momenteel hard binnen! In 2024 zijn we vrijwel volledig volgeboekt (we hebben nog maar 2 of 3 plekken vrij!), in 2025 nemen we nog een geselecteerd aantal bruiloften aan. Hoewel we niet altijd alle geweldige bruiloften kunnen vastleggen waarvoor we gevraagd worden, kijken we graag mee of we nog plek hebben voor jullie prachtige dag! Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bespreken of we jullie speciale dag kunnen vastleggen!

Het is moeilijk om hier een allesomvattend antwoord op te geven! Onze prijzen beginnen doorgaans rond €3000, afhankelijk van het gekozen pakket. Ongeacht het pakket worden de foto’s afgeleverd in een online en beveiligde galerij. Bovendien valt het ons op dat steeds meer bruidsparen kiezen voor een prachtig luxe fotoalbum, iets wat we alleen maar aanmoedigen omdat het bekijken van foto’s op je telefoon heel anders is dan het hebben van geprinte versies! Gemiddeld besteden bruidsparen hier nog eens zo’n €800 aan. Staar je niet compleet blind op prijzen overigens. Je foto’s zijn één van de weinige fysieke dingen die overblijven aan je trouwdag en hopelijk kijk je er nog tientallen jaren op terug (en de generaties na jou ook). Professionele fotografie verzekert je er van dat je dit ook echt kan doen!

YES! Absoluut. Momenteel zijn we vaak in IJsland te vinden waar we prachtige bruiloften mogen fotograferen. Maar we staan uiteraard ook open voor andere plekken, we gaan graag mee op avontuur. Onze bucketlist? Epische hiking elopements in de Dolomieten, intieme en romantische bruiloften in Toscane of een safari bruiloft in Zuid Afrika? HECK YEAH. Andere ideeën dan dit? Let us know!

Als eerste starten we met een kennismakingsgesprek. We willen graag weten wie jullie zijn en welke toffe dromen jullie hebben voor de bruiloft. Daarnaast kijken we uiteraard ook goed of er een klik is! Kiezen jullie voor ons, dan sturen we een intake vragenlijst naar jullie toe om de factuur en het contract op te stellen. Dat contract is voor beide partijen erg belangrijk zodat we weten waar we aan toe zijn! Daarna begint het leukste deel: de voorpret! We kijken met jullie mee hoe je visies en ideeën kan realiseren en beantwoorden elke vraag die jullie hebben. Met onze ervaring en uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we jullie helpen om jullie dromen werkelijkheid te maken en eventuele uitdagingen op te lossen. Op de trouwdag gaan jullie vooral lekker genieten en doen wij ons werk. Binnen enkele dagen na de bruiloft ontvangen jullie een aantal sneak peeks en binnen enkele weken sturen we jullie de volledige galerij toe! Heb je een luxe album bij je pakket? Dan gaan we die nog ontwerpen en bestellen!

Dat is top, want wij hebben alle antwoorden! 😉 Stuur ons een mail of stuur ons een berichtje op de contactpagina of hieronder!

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar een fotograaf en je denkt dat wij goed bij je passen dan horen we graag van je!