Ontmoet jullie trouwfotografen

Hi! Wij zijn Tim & Julianne

Wij zijn Tim & Julianne. Samen zijn wij Tim Wouters Photography. Voordat we elopement- en trouwfotografen werden, deden we totaal andere dingen! Julianne studeerde aan de Pabo om als juf in het basisonderwijs te werken en Tim was manager van een telecomwinkel. Nadat Tim voor het eerst is gaan backpacken in Zuidoost Azië, begon zijn liefde voor het reizen en fotografie. Julianne fotografeert al van kleins af aan, maar werd door Tim geïnspireerd om te gaan reizen.

Het was de fotografie die ons ook samen bracht. We hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een fotoshoot! Het duurde niet lang voordat we onze krachten bundelden en startten met het fotograferen van bruiloften. Ook al vonden we elke bruiloft fantastisch om te fotograferen, we merkten dat we iets misten.

Na een reis naar de Dolomieten en naar IJsland werd het duidelijk wat misten in ons leven: avontuur! We kochten een busje en bouwden deze om tot een tiny house op wielen. We vinden het fantastisch om onze passie voor avontuur en fotografie te combineren met de vrijheid van het reizen in onze zelfgebouwde camper, met onze hond Tommy als reisbuddy!

Onze stijl

Klassiek & cinematisch

We houden ervan om unieke en tijdloze stukjes kunst te creëren in een poging tot het maken van een artistiek verhaal van jouw trouwdag.

Verhaal vertellend en journalistisch

Onze journalistische benadering zorgt er voor dat we jouw dag met al haar pracht vastleggen! We geloven er in dat jullie liefde zal showen zonder al te veel bemoeienis van ons. Natuurlijk helpen we je om comfortabel te worden met het fotograferen zonder het awkward poseren. Ook helpen we je te genieten van de ervaring!

Authentieke momenten & pure emoties

We zijn altijd op zoek naar die pure en authentieke momenten gedurende jullie trouwdag. Dat is waarom onze foto’s jullie de dag laten herbeleven en niet alleen maar laten zien hoe het er uit zag.

Meer over ons…


We houden van onze trouwe viervoeter Tommy! Deze kleine vriend gaat bijna overal met ons mee naar toe.


Hadden we al gezegd dat we van reizen en avontuur houden? We hebben zelf een bus omgebouwd tot camper!


Onze happy place is of in de berg of onderwater. We duiken zo veel mogelijk om te genieten van de onderwater wereld.


We leerden elkaar kennen in een Facebook-groep voor fotografen. Tijdens een fotoshoot waren we de enigen die kwamen opdagen. Nu noemen we het onze eerste ‘date’ 😉

Get in touch

Als je binnen 24-48 uur niks van ons hoort stuur ons dan een directe email via: info@tim-wouters.com