Earth, love & nature: trouwen bij landgoed Huize Bergen

Earth, love & nature: trouwen bij landgoed Huize Bergen

Op 1 juli mochten wij als trouwfotografen opnieuw met een stel fantastische leveranciers samenwerken aan een styled shoot! Dit keer werkte onder andere de trouwlocatie Landgoed Huize Bergen mee. Dit is een prachtige locatie in de bossen bij Vught. Voor ons dus een thuiswedstrijd, aangezien wij in de omgeving van Tilburg wonen. Het thema van deze shoot? Earth, love & nature.

Om deze shoot in goede banen te leiden, zochten wij een wedding planner die ons kon helpen. Dit werd Mariska van Definitely Yes. Zij nam een groot deel van het regelen uit handen. Op zo’n grote shootdag is het al hartstikke fijn om een coördinator te hebben. Laat staan dat een weddingplanner hartstikke handig is op jullie trouwdag! Zij kwam met een thema met aardse kleuren, een beetje moody en verder geïnspireerd op de natuur.

Als trouwfotografen beginnen wij tijdens het klaarmaken al met fotograferen. Wat wij zoal dan fotograferen? De bruid die rustig haar koffie of thee drinkt, terwijl haar make-up gedaan wordt. De bruidegom die zijn manchetknopen vastmaakt, of zijn stropdas. Moeders die trots kijkt naar de bruid. Vaders die hartstikke zenuwachtig rondloopt, terwijl hij om de 2 seconden op zijn horloge kijkt. Maar wat wij ook fotograferen, zijn de accessoires van het bruidspaar. Denk aan die manchetknopen, een speciaal luchtje. We fotograferen ook graag de trouwringen en de verlovingsring(en). Aan deze shoot werkte opnieuw Rings of love mee. Met haar hebben we tijdens de vorige styled shoot ook samengewerkt.

De make-up van Thoori werd verzorgt door Lavinia Bridal Studio. De look is geïnspireerd door het thema Earth, love and nature en is ook moody en sexy. The Bridal Blush verzorgde de prachtige bloemenkroon in het haar van Thoori. Ook maakten zij het bruidsboeket met onder andere droogbloemen, rozen en eucalyptustakken.

Ondertussen is er ruimte in de planning om foto’s te maken van de bruidegom Danish in de prachtige pakken van Black Tie Gelegenheidskleding. Ook dit pak is helemaal afgestemd op het thema; de prachtige koperkleur van het pak komt perfect tot zijn recht!

En dan is het tijd om de prachtige trouwjurk van BLOOM Bridal Atelier aan te trekken. Wat je niet goed op de foto’s ziet, is dat er op het tule van de rok kleine glimsteentjes zitten. De jurk is dus tot in de kleinste details afgewerkt. Nog even wat lipgloss en dan kunnen we beginnen!

Helaas valt de shoot deels in het water: het regent. Tja, we wonen nou eenmaal in Nederland. Gelukkig kunnen we terecht in een prachtige trouwzaal van Huize Bergen. Ook hier zorgt The Bridal Blush voor de prachtige styling van de ruimte: kijk die prachtige bloemenpalen! De bloemen van het trouwboeket komen in deze palen ook weer terug.

Maar aan het einde van de dag is het gelukkig droog! Tijd om de tafel toch nog buiten te stylen. Dit is opnieuw het werk van The Bridal Blush. De taart is door Bakverhalen gemaakt en de stationary is het werk van Silverlining.

En gelukkig konden we toen ook nog een loveshoot in de bossen doen! De omgeving rond Huize Bergen is zo mooi, je kunt de bossen in trekken voor een loveshoot of in het kleine parkje blijven. Dit is tevens een prachtige locatie voor een First look als je je klaar maakt in een suite bij de trouwlocatie.

Als allerlaatste leverancier moeten we nog even Sabine van Sabka Wedding Films noemen. Zij maakte een prachtige film over van de styled shoot. Hoe tof is het om je trouwdag ook nog eens een keer bewegend terug te kunnen kijken, naast de foto’s die wij maken?

Nog niet genoeg foto’s gezien? Kun je geen genoeg krijgen van de foto’s (wij niet in ieder geval!)? Onderaan deze pagina staat de gehele galerij van deze shoot!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *